Foto del investigador

UNIVERSIDAD AUTONOMA DE SINALOA

FACULTAD DE CIENCIAS QUÍMICO BIOLÓGICAS

Saraid Mora Rochín

  • Área de conocimiento: Biotecnología y Ciencias Agronómicas
  • Grado:
  • Institución: Universidad Autonoma de Sinaloa
  • Correo: smora@uas.edu.mx

Producción Científica y Artículos de Divulgación

PHENOLIC COMPOUNDS, ANTIOXIDANT CAPACITY AND ANTIHIPERTENSIVE ACTIVITY OF QUINCE (CYDONIA OBLONGA MILLER) HARVESTED IN ZACATECAS

Coautor

31-12-2024

RELEASE OF PHENOLIC COMPOUNDS WITH ANTIOXIDANT ACTIVITY BY HUMAN COLONIC MICROBIOTA AFTER IN VITRO FERMENTATION OF TRADITIONAL WHITE AND BLUE MAIZE TORTILLAS

Autor

31-12-2023

PHENOLIC COMPOUNDS, MINERALS, ANTIOXIDANT AND ANTIHIPERTENSIVE CAPACITY OF POINTLEAF MANZANITA (ARCTOSTAPHYLOS PUNGENS)

Coautor

31-12-2022

PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TORTILLAS PRODUCED FROM PIGMENTED MAIZE PROCESSED BY CONVENTIONAL NIXTAMALIZATION OR EXTRUSION COOKING

Autor

01-11-2010


Registrate para acceder a más contenido

Crear cuenta