Foto del investigador

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE SINALOA

FACULTAD DE CIENCIAS DE LA NUTRICIÓN Y GASTRONOMÍA

Eli Teran Cabanillas

  • Área de conocimiento: Medicina y ciencias de la salud
  • Grado:
  • Institución: Universidad Autónoma de Sinaloa
  • Correo: eteranc@uas.edu.mx

Producción Científica y Artículos de Divulgación

UPCYCLED ROMAINE LETTUCE POWDER AS A DIETARY SUPPLEMENT FOR CONTROL OF METABOLIC SYNDROME

Autor

31-12-2023

PREVALENCE OF PARENT-REPORTED FOOD ALLERGY IN A MEXICAN PRE-SCHOOL POPULATION

Autor

31-12-2023

INFLUENCE OF DRYING METHODS ON HEALTH INDICATORS OF BREWERS SPENT GRAIN FOR POTENTIAL UPCYCLING INTO FOOD PRODUCTS

Autor

31-12-2022

HEALTH BENEFITS OF FIRST AND SECOND EXTRACTION DRUM-DRIED PITTED OLIVE POMACE

Autor

31-12-2021

STEROIDAL SAPONIN FROM AGAVE MARMORATA ROEZL MODULATES INFLAMMATORY RESPONSE BY INHIBITING NF-B AND AP-1

Coautor

31-12-2020

Production of interferon ? and ?, pro-inflammatory cytokines and the expression of suppressor of cyt

Autor

23-10-2013


Registrate para acceder a más contenido

Crear cuenta