Foto del investigador

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE SINALOA

FACULTAD DE MEDICINA VETERINARIA Y ZOOTECNIA

Experiencia Profesional

Universidad Autónoma de Sinaloa

Profesor e Investigador Tiempo Completo Titular B


Formación Académica

Licenciatura

Médico Veterinario Zootecnista

Universidad Autónoma de Sinaloa

Maestría

Maestría en Ciencias Agropecuarias

Universidad Autónoma de Sinaloa

Doctorado

Doctorado en Ciencias Agropecuarias y Recursos Naturales

Universidad Autónoma del Estado de México


Miguel ángel Rodriguez Gaxiola

DOCTORADO EN CIENCIAS AGROPECUARIAS Y RECURSOS NATURALES

  • Área de conocimiento: Medicina y ciencias de la salud
  • Grado: Doctorado
  • Institución: Universidad Autónoma de Sinaloa
  • Correo: m_angel@uas.edu.mx

Producción Científica y Artículos de Divulgación

Efecto del zinc orgánico en la producción y calidad de la carne de bovinos y ovinos en sistema de engorda intensiva

Coautor

28-10-2019

Systematic review and meta-analysis of the efficacy of reproductive management practices used to induce resumption of ovarian cyclical activity in anestrous does

Coautor

28-06-2019

PERMEABILITY ESTIMATION OF A MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGE FOR "HASS" AVOCADO STORAGE

Coautor

27-02-2020

Effects of dietary chromium-yeast level on growth performance, blood metabolites, meat traits and muscle fatty acids profile, and microminerals content in liver and bone of lambs

Coautor

08-07-2020

Effect of enriched-chromium yeast on growth performance, carcass characteristics and fatty acid profile in finishing Rambouillet lambs

Autor

15-04-2020

Prevalencia de Chlamydia abortus en cabras con problemas de aborto en la zona centro de Sinaloa, México

Coautor

10-09-2021

The effect of short term peripheral parenteral nutrition on treatment outcomes and mortality in critically ill pediatric canine patients

Coautor

03-06-2021

Canine Thoracic Radiographic Images as an educational dataset for distance learning and research on Vertebral Heart Score

Coautor

06-04-2021

Grease trap waste (griddle grease) as a feed ingredient for finishing lambs: growth performance, dietary energetics, and carcass characteristics

Coautor

08-10-2020


Registrate para acceder a más contenido

Crear cuenta